Buitenkunstig Gorssel is een jaarlijks terugkerend evenement waar alles te vinden is op het gebied van Kunst, Brocante en streekproducten vergezeld door Straatmuzikanten en acts.

21 Juni 2020 Buitenkunstig

NIEUWS


Oproep voor bijdrage festival Buitenkunstig Gorssel 2020

 

Het jaarlijkse evenement Buitenkunstig Gorssel zal in 2020 plaatsvinden op zondag 21 juni a.s. Een mooie start van de zomer! In het centrum van ons dorp kan het publiek genieten van geweldig leuk straattheater en muziek, kunst en brocante en een streekproductenmarkt.

 

Als team van Buitenkunstig zijn we weer vol enthousiasme aan de slag en het belooft ook dit jaar een mooi programma te worden met geweldig leuke acts. Elk jaar gaan we op zoek naar echte publiekstrekkers. Als we naar de bezoekersaantallen kijken kunnen we zeggen dat het publiek het evenement enorm waardeert.

 

Het evenement is gratis toegankelijk. Het programma draait dan ook voor een groot deel op sponsoring vanuit het lokale bedrijfsleven waar we uiteraard ontzettend blij mee zijn. Dankzij de financiële bijdragen van deze lokale ondernemers zijn we  in staat om elk jaar weer een mooi programma te maken.

 

Waar we nu mee te maken hebben is dat we het dit jaar zonder de wat grotere financiële bijdragen moeten stellen. De grotere acts zijn belangrijk als publiekstrekker maar ook kostbaar en door het wegvallen van de gemeentelijke subsidies zijn die bijna niet meer te betalen.

Het evenement is belangrijk voor het dorp en we willen het graag kunnen blijven organiseren zo dat het een publiekstrekker blijft. Hoe mooi zou het zijn als ook de bewoners van Gorssel een bijdrage kunnen leveren, want het evenement is van ons allemaal en we kunnen er allemaal van genieten.

 

Waar we naar op zoek zijn is extra financiële middelen. Heeft u een eigen bedrijf en bent u nog niet benaderd voor sponsoring en heeft u interesse om toch een bijdrage te leveren aan dit mooie evenement dan horen we dat graag.

Bent u inwoner van Gorssel en draagt u dit evenement een warm hart toe en kunt u een (financiële) bijdrage leveren aan dit evenement, dan zouden we dat erg op prijs stellen.  Voor informatie kunt u contact opnemen met Cristiaan Tjallema tel. 06- 28606331

 

Team Buitenkunstig Gorssel

 

dd 10 februari

©️ Buitenkunstig Gorssel